Categorieën
Nieuws

6 Oktober: cursusdag digitale wereld voor senioren

Dat kan ik toch niet. Straks klik ik op een verkeerde link en kijken er criminelen mee op mijn computer. Als ik gehackt word, kunnen ze mijn bankrekening leeghalen. Om deze en andere vooroordelen van senioren weg te halen, organiseren Stichting Seniorenplatform Gouda, de bibliotheek Gouda en SeniorWeb een cursusdag op (29 september en) 6 oktober 2022.

Natuurlijk is het goed om op te letten in de digitale wereld, maar dat geldt ook in de ‘echte wereld’. De digitale wereld biedt ook ontzettend veel voordelen. Zo kunt u eenvoudig overheidszaken en geldzaken regelen, contact houden met familie en vrienden en online spelletjes doen.

Op (29 september en) 6 oktober 2022 leert u hier alles over. Ook helpen we u met het zetten van (de eerste) stappen in de digitale wereld, bijvoorbeeld als het gaat om het aanmaken van goede wachtwoorden. Verder geven we uitleg over tablets, smartphones en computers, zodat u weet wat het beste bij u past.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting Seniorenplatform Gouda, de bibliotheek Gouda en SeniorWeb. SeniorWeb organiseert allerlei cursussen voor senioren; u hoort er tijdens de bijeenkomst meer over. Locatie is Ontmoetingscentrum van Noord. Inloop vanaf 9.45 uur, start programma om 10.00 uur. Om 12.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. U kunt zich aanmelden bij Carolien Kanters (0182-602660 / ssgbestuur@gmail.com) of bij Patricia van Waas (0182- 590101 / p.vanwaas@bibliotheekgouda.nl).

PS. Voorinschrijving is nodig i.v.m. maximum aantal deelnemers.